IT’s een najaarscursus


Improviseren is een vaardigheid die je op je werk, tijdens je studie en in het dagelijks leven vaak gebruikt. Niet alles gaat immers zoals je het gepland had. En improviseren… kun je leren! Bij deze cursus zet je niet alleen de volgende stap in het improviseren, je voelt je ook gemakkelijker met spreken voor groepen, maakt nieuwe vrienden en hebt veel lol.

In de cursus ‘Improvisatietheater’ gaan we in 10 lessen aan de slag met verdiepende thema’s en technieken uit de improvisatietheaterwereld. Je ontdekt aan de hand van leuke technieken en actieve oefeningen steeds meer aspecten die je helpen om theater te maken vanuit het niets. En ondertussen ga je lekker uit je hoofd, sta je comfortabel(er) voor een groep mensen, leer je positief falen, kun je beter omgaan met onverwachte situaties en maak je heel veel plezier met je medespelers.

De cursus wordt gegeven door docenten van IT’s – Improschool Tilburg en is geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met (improvisatie)theater. Aan het einde van deze cursus heb je voldoende handvatten om met zelfvertrouwen je (eerste) improvisatievoorstelling voor publiek te spelen tijdens de laatste lesavond.

Heb je nog geen ervaring en wel interesse in een cursus zoals deze? Laat het weten en stuur een mail aan improschooltilburg@gmail.com. Zo weet de organisatie van IT’s waar de behoefte ligt en kunnen zij hierop inspelen.

Prijs: €170,- euro (10 x 2 uur)*
Locatie: de Bibliotheek Lochal
Docent: IT’s – Improschool Tilburg

CUL205
Startdatum: dinsdag 15 november 2022
Lestijd: 19.45-21.45 uur
Lesdata: 15-22-29 nov / 06-13-20 dec / 10-17-24-31 jan

Schrijf je hier in


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *