IT’s een workshop op 10 december


Naast de cursussen voor het Cursushuis en de voorstellingen in de LocHal organiseert IT’s – Improschool Tilburg ook losse workshops improvisatietheater. Dit keer een fun workshop waarmee we het seizoen afsluiten en waarmee jij meteen in de stemming komt van de feestdagen.

𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐇𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐲𝐬!

In de decembermaand kun je even ontsnappen aan de drukte door deze fun workshop. Lekker uit je hoofd, plezier maken op de spelvloer en positieve energie opdoen. We gaan aan de slag met oefeningen om in de sfeer te komen en leren een aantal handige skills die in de decembermaand van pas komen. Daarna we scènes gaan spelen. Het draait deze middag met name om samenspel én spelplezier.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞

De workshop vindt plaats op zondag 10 december van 14:00-16:00 uur in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal. Er is plaats voor 16 deelnemers. Weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam (Happy Holidays!). Deelname aan de workshop is €12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). Deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Je kunt ook last-minute beslissen om mee te doen en gewoon op komen dagen, maar dan heb je wel kans dat de workshop al vol zit.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭

Mark Dekker is mede-oprichter van IT’s – Improschool Tilburg. Hij begon met improviseren in 2001 bij Rataplan, speelde later bij de Tilburg Tigers en gaf les in o.a. Amsterdam, Breda, Haarlem en zelfs St. Petersburg in Rusland. Tegenwoordig werkt Mark als programmamaker, en als presentator en met improvisatietheater voor events en organisaties via markdekker.nl. Hij speelde in het verleden bij o.a. Impro Australia in Sydney en de Comedy Cowboys in Hilversum, en richtte de Nederlands-Vlaamse LGBTQ+ groep Rainbow Warriors op. Met de laatstgenoemde werd Mark Nederlands kampioen theatersport en speelde hij shows in o.a. Barcelona, Lissabon, Brest en Londen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *