IT’s een workshop op 10 september


Naast de cursussen voor het Cursushuis en de voorstellingen in de LocHal organiseert IT’s – Improschool Tilburg ook losse workshops in improvisatietheater. Dit keer gaan we na de uitverkochte workshop vóór de zomer nogmaals aan de slag met improviseren à la De Vloer Op.

𝐃𝐞 𝐕𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐎𝐩
Twintig seizoen lang was prachtig improvisatietheater op televisie te zien bij HUMAN op de publieke omroep in het programma De Vloer Op. Onder begeleiding van een regisseur spelen acteurs een situatieschets. In tegenstelling tot bij snelle vormen van improvisatietheater, is er meer tijd om de verhaalgegevens verder te ontdekken, verdiepen en uit te spelen. De uitkomst kan serieus of juist heel grappig zijn. De workshop start met oefeningen die je helpen bij het verkennen van de speelstijl, waarna we vooral scènes gaan spelen.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞
De workshop vindt plaats op zondag 10 september van 13.30-16.30 uur in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal. Er is plaats voor 12 deelnemers. Weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam (De Vloer Op). Deelname aan de workshop is €17,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). Voor deze workshop is spelervaring een pré. Je kunt ook last-minute beslissen en gewoon op komen dagen, maar dan heb je wel kans dat de workshop al vol zit.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭
Mark Dekker is mede-oprichter van IT’s – Improschool Tilburg. Hij begon met improviseren in 2001 bij Rataplan, speelde later bij de Tilburg Tigers en gaf les in o.a. Amsterdam, Breda, Haarlem en zelfs St. Petersburg in Rusland. Tegenwoordig werkt Mark als programmamaker, en als presentator en met improvisatietheater voor events en organisaties via markdekker.nl. Hij speelde in het verleden bij o.a. Impro Australia in Sydney en de Comedy Cowboys in Hilversum, en richtte de LGBTQ+ groep Rainbow Warriors op. Met de laatstgenoemde werd Mark Nederlands kampioen theatersport en speelde hij shows in o.a. Barcelona, Lissabon en Londen.

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐨𝐯𝐢𝐬𝐚𝐭𝐢𝐞𝐭𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫
Ben jij benieuwd naar onze volgende workshops, cursussen of voorstellingen? Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief om eenvoudig op de hoogte te blijven.


Eén reactie op “IT’s een workshop op 10 september”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *