IT’s een workshop op 11 juni


Tussen de cursussen van het Cursushuis en de voorstellingen in de Bibliotheek LocHal organiseert IT’s – Improschool Tilburg ook drop-in workshops in improvisatietheater. In deze aankomende workshop gaan we aan de slag met muzikale improvisatie!

𝕃𝕚𝕖𝕕𝕛𝕖𝕤 𝕦𝕚𝕥 𝕙𝕖𝕥 𝕟𝕚𝕖𝕥𝕤

Ook jij kan improviseren op muziek! Ter plekke improviseren lijkt sommige mensen al een hele uitdaging. Laat staan dat je er ook nog eens bij gaat zingen. Maar iedereen kan dit leren, ook als je geen zanger(es) bent.

In deze workshop krijg je echter handvatten om een geïmproviseerd lied te maken en je zo muzikaal comfortabel te voelen op de improvisatievloer. Met simpele aanwijzingen en genoeg houvast ontdek je dat je meer kan dan je wellicht vooraf denkt. En denk je misschien dat je überhaupt niet kunt zingen? Dan kun je nog steeds uit de voeten met muzikale improvisatie. Ga het avontuur aan en ontdek hoe je onder goede begeleiding er ook plezier mee kunt hebben.

𝕆𝕧𝕖𝕣 𝕕𝕖 𝕕𝕠𝕔𝕖𝕟𝕥
Marco van Duuren is door IT’s – Improschool Tilburg gevraagd als gastdocent voor deze workshop. Hij is één van Nederlands beste improvisatiemuzikanten. Hij speelt en begeleid vanuit zijn bedrijf In Tune (improvisatie)voorstellingen door het hele land en heeft niet zo vaak gelegenheid om workshops te geven. Dus grijp je kans!

ℙ𝕣𝕒𝕜𝕥𝕚𝕤𝕔𝕙𝕖 𝕚𝕟𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕥𝕚𝕖
Bij drop-in workshops zoals deze ben je ook last-minute nog welkom om binnen te vallen, maar let op: deze workshop vereist een minimum aantal deelnemers om door te gaan. Dus weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam. Deelname aan de workshop is €12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). De workshop vindt plaats in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal. De workshop is geschikt voor alle niveaus.

ℂ𝕦𝕣𝕤𝕦𝕤
Ben jij benieuwd naar een langere cursus? Of ontdekken wat improvisatietheater je verder kan opleveren? De aankomende cursus via het Cursushuis zit alweer vol. Je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief via its@improschooltilburg om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe cursussen, aankomende shows en de tussentijdse drop-in workshops.

𝕀𝕞𝕡𝕣𝕠𝕧𝕚𝕤𝕚𝕖 𝕊𝕠𝕟𝕘𝕗𝕖𝕤𝕥𝕚𝕧𝕒𝕝
Liever naar muzikale improvisatie kijken? Check dan op 12 mei het Improvisie Songfestival: facebook.com/events/64698538056175


2 reacties op “IT’s een workshop op 11 juni”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *