IT’s een workshop op 12 februari


Tijdens deze workshop leer je allerlei theatersport games. Games zijn het raamwerk waarbinnen je improviseert.
Misschien heb je sommige namen van games al wel eens voorbij zien komen, zoals ‘Het Moordspel’, ‘De Dierenwinkel’ of ‘De Datingshow’.

Tijdens deze workshop gaan we na een korte warming-up aan de slag met lekker veel games. Je leert de structuur, de tips & tricks om ze goed te laten verlopen en we gaan veel oefenen en kijken.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž
De workshop is voor alle niveaus. Bij drop-in workshops zoals deze ben je ook last-minute nog welkom om binnen te vallen, maar weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam. Zo weten wij op voorhand of er voldoende deelnemers zijn om de workshop door te laten gaan. Deelname aan de workshop is โ‚ฌ12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). De workshop duurt van 14 tot 16uur en vindt plaats in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐๐จ๐œ๐ž๐ง๐ญ
Anne de Graaf is opgeleid tot dramatherapeut en werkt als dramadocent op een middelbare school. Daarnaast is ze als Anne Travel Foodie reis- en foodblogger en werkt ze vanuit die hoedanigheid ook als presentatrice.
Anne begon in 2006 met improviseren bij Buiten Bereik in Nijmegen en later bij easylaughs in Amsterdam, waar ze zowel lessen gaf als voorstellingen speelde. Ook is ze onderdeel van het internationale improvisatienetwerk Ohana en stond zij op internationale podia in o.a. Kopenhagen, Barcelona, Tallinn en Tel Aviv. Anne is erop gebrand dat deelnemers een goede improvisatiebasis leren zodat ze goed uitgerust hun impro-avonturen kunnen aangaan.

Reserveer je plekje door te mailen naar its@improschooltilburg.

Klik hier voor het Facebook event van deze workshop.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *