IT’s een workshop op 12 november


Naast de cursussen voor het Cursushuis en de voorstellingen in de LocHal organiseert IT’s – Improschool Tilburg ook losse workshops in improvisatietheater. Dit keer gaan we gaan we aan de slag met sprookjes en sprookjesfiguren!

𝐄𝐫 𝐰𝐚𝐬 𝐞𝐞𝐧… 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐨𝐨𝐤𝐣𝐞!

Sprookjes zijn verhalen vol magie, bovennatuurlijke krachten en pratende dieren of voorwerpen. In deze workshop gaan we aan het werk met de vele archetypes die sprookjes rijk zijn. Een trotse prins, een verliefde kikker, een kwaadaardige tovenaar of een slome reus. Alles kan voorbijkomen in de sprookjes die we samen gaan maken. Je leert hoe je snel en overtuigend een sprookjeskarakter kan neerzetten, wat de ingrediënten zijn voor een boeiend verhaal en hoe we misschien wel uitkomen bij ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’…

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞

De workshop vindt plaats op zondag 12 november van 14:00-16:00 uur in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal. Er is plaats voor 16 deelnemers. Weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam (Er was eens…een sprookje!). Deelname aan de workshop is €12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). Deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Je kunt ook last-minute beslissen om mee te doen en gewoon op komen dagen, maar dan heb je wel kans dat de workshop al vol zit.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭

David Khasho is mede-oprichter van IT’s – Improschool Tilburg. Hij begon met improviseren in 2001 bij Rataplan in. Na een aantal jaar richtte hij samen met twee andere improvisers de onderneming Hubble op, dat uiteindelijk overging in de succesvolle improvisatiegroep Tilburg Tigers. Later speelde David nog bij De Landrotten in Tilburg, bedacht hij het landelijke initiatief Impro Assorti en gaf hij theatersportles. David werkt tegenwoordig voornamelijk als klinisch psycholoog en in zijn werk maakt hij nog dagelijks gebruik van ervaringen die hij heeft opgedaan als improviser. Hij wil deze ervaring delen en blijft daarom graag bijdragen aan de improvisatie-community.

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐨𝐯𝐢𝐬𝐚𝐭𝐢𝐞𝐭𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫

Ben jij benieuwd naar onze volgende workshops, cursussen of voorstellingen? Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief om eenvoudig op de hoogte te blijven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *