IT’s een workshop op 5 maart


In deze improvisatieworkshop gaan we aan de slag met het creรซren van personages.

๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐ง๐š๐ ๐ž๐ฌ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ๐ฌ
Elk verhaal draait om personen. Karakters die je verhaal vertellen en dingen meemaken. Het zijn de (anti-) helden op het podium, de tegenstanders, de geliefden en de toevallige voorbijgangers. Maar hoe vorm je deze personages als je die ter plekke moet bedenken. Welke eigenschappen hebben ze? Wat is hun achtergrond? Hoe speel je ze geloofwaardig? Of hoe vergroot je ze juist uit? En hoe dragen ze uiteindelijk bij aan de ontwikkeling van je verhaal? In deze workshop krijg je handvatten om geweldige personages vanuit het niets te laten ontstaan.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž
De workshop is voor alle niveaus. Bij drop-in workshops zoals deze ben je ook last-minute nog welkom om binnen te vallen, maar weet je al dat je wilt deelnemen? Stuur een mail naar its@improschooltilburg.nl onder vermelding van de workshopnaam. Zo weten wij op voorhand of er voldoende deelnemers zijn om de workshop door te laten gaan. Deelname aan de workshop is โ‚ฌ12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). De workshop vindt plaats in workshopruimtes 0.2+0.3 op de begane grond van de Bibliotheek LocHal.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐๐จ๐œ๐ž๐ง๐ญ
Mark Dekker is mede-oprichter van ITโ€™s โ€“ Improschool Tilburg. Hij begon met improviseren in 2001 bij Rataplan, speelde later bij de Tilburg Tigers en gaf les in o.a. Amsterdam, Breda en Haarlem. Tegenwoordig werkt Mark zowel als programmamaker, en als presentator en met improvisatietheater voor bedrijven via markdekker.nl. Hij speelde in het verleden bij o.a. Impro Australia, is actief bij de Comedy Cowboys in Hilversum en richtte hij de LGBTQ+ groep Rainbow Warriors op. Met de laatstgenoemde werd Mark Nederlands kampioen theatersport en speelde hij shows in o.a. Barcelona, Londen, Lissabon en St. Petersburg.

Nooit iets missen van IT’s? Like ons op Facebook of Instagram.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *