IT’s een workshop op 9 oktober


Na de zomer organiseert IT’s – Improschool Tilburg een aantal drop-in workshops Deze workshops staan op zichzelf en hebben de focus op één thema. De tweede workshop vindt plaats op zondagmiddag 9 oktober a.s. van 14:00u-16.00u in de LocHal.
Dan geeft Anne de Graaf de workshop ‘Word een goede tegenspeler’.

Improviseren doe je namelijk vrijwel nooit alleen. Improviseren gaat dan ook niet om in je eentje zo grappig mogelijk te zijn, maar om samen grappige, mooie of ontroerende scènes te spelen. In deze workshop leer je hoe je een goede tegenspeler voor je teamgenoten kunt zijn; je leert hoe je de ander kunt laten stralen.

Om zeker te zijn van je plek, stuur een mail naar improschooltilburg@gmail.com onder vermelding van de workshopnaam. Deelname is €12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie).

Over de docent:
Anne de Graaf is opgeleid tot dramatherapeut en werkt als dramadocent op een
middelbare school. Daarnaast is ze als Anne Travel Foodie reis- en foodblogger
en werkt ze vanuit die hoedanigheid ook als presentatrice.
Anne begon in 2006 met improviseren bij Buiten Bereik in Nijmegen en later bij
easylaughs in Amsterdam, waar ze zowel lessen gaf als voorstellingen speelde.
Ook is ze onderdeel van het internationale improvisatienetwerk Ohana en stond zij op internationale podia in o.a. Kopenhagen, Barcelona, Tallinn en Tel Aviv. Anne is erop gebrand dat deelnemers een goede improvisatiebasis leren zodat ze goed uitgerust hun impro-avonturen kunnen aangaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *