IT’s Graduation Show + de Buurman


Donderdagavond 14 december, comedyavond! Met twee volledig geïmproviseerde voorstellingen in de LocHal. Cursisten van IT’s – Improschool Tilburg verzinnen ter plekke de leukste sketches tijdens hun Graduation Show. Na de pauze speelt IT’s de voorstelling ‘De Buurman – wat doet u nu?’.

𝔾𝕣𝕒𝕕𝕦𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕊𝕙𝕠𝕨

De cursisten hebben in 10 lessen toegewerkt naar deze show. En jij kunt bepalen waar die over gaat. Want met improvisatietheater komt de input vaak vanuit het publiek. Zo is elke voorstelling uniek en zie je nooit nog een keer hetzelfde. Kom jij de spelers aanmoedingen en help jij ze aan de leukste inspiratie?

𝔻𝕖 𝔹𝕦𝕦𝕣𝕞𝕒𝕟

Waar tijdens de Graduation Show verschillende losse scènes ter plekke bedacht worden, gebeurt dat met de ‘De Buurman’ in een langere geïmproviseerde vorm. De ondertitel ‘wat doet u nu?’ verwijst niet alleen naar de bekende filmquote, maar heeft met name betrekking op de macht van het publiek. Jij kunt namelijk bepalen welke kant de situaties uit het verhaal op worden gestuurd en welke belangrijke keuzes worden gemaakt.

ℙ𝕣𝕒𝕜𝕥𝕚𝕤𝕔𝕙𝕖 𝕚𝕟𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕥𝕚𝕖

Datum: donderdag 14 december
Tijd: 20.00-22.00 uur
Locatie: StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)
Kosten: €5,00, inclusief pauze drankje
Aanmelden: tot 24 uur voor voor de voorstelling zijn tickets te reserveren via its@improschooltilburg.nl. Daarna zijn tickets aan de deur te verkrijgen zolang de voorraad strekt, maar let op: de vorige Graduation Show was uitverkocht!

Nieuwsbrief

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van cursussen, workshop en voorstellingen met improvisatietheater in Tilburg


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *