IT’s het Improvisie Songfestival


10 artiesten die van te voren niet weten welk land ze vertegenwoordigen of wat het onderwerp van hun inzending is. Zij gaan midden in de week van het echte Eurovisie Songfestival de muzikale strijd aan in een show met presentatoren die foute grapjes maken, spetterende pauze-acts, een spannende puntentelling én uiteraard vuurwerkfonteinen. Dat is… het Improvisie Songfestival!

𝕀𝕞𝕡𝕣𝕠𝕧𝕚𝕤𝕒𝕥𝕚𝕖𝕥𝕙𝕖𝕒𝕥𝕖𝕣
De 10 muzikale improvisatieacteurs komen uit heel Nederland en België. Jij bepaalt als publiek waar hun nummer over gaat en voor welk land ze uitkomen. Op spontaan gecomponeerde muziek wordt ter plekke het lied geïmproviseerd en de act vormgegeven. Wie scoort uiteindelijk douze points?

ℙ𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟𝕥𝕖𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘
Een onmisbaar onderdeel van het Songfestival is de puntentelling. Naast de punten van de vakjury kun jij ook meestemmen op jouw favoriet. Samen kiezen jullie de uiteindelijk winnaar. Dus zorg ervoor dat je je mobiele telefoon meeneemt.

𝕄𝕖𝕖𝕕𝕠𝕖𝕟 𝕠𝕗 𝕜𝕠𝕞𝕖𝕟 𝕜𝕚𝕛𝕜𝕖𝕟
Je kunt je als deelnemer aanmelden via het Google inschrijfformulier. De kaartverkoop verloopt via Eventbrite.

Google Form: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScxDuV…/viewform…

ℂ𝕦𝕣𝕤𝕦𝕤
Ben jij benieuwd hoe het is om zelf te improviseren? Of ontdekken wat het je kan opleveren? De aankomende cursus via het Cursushuis zit alweer vol. Maar je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via its@improschooltilburg om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe cursussen, aankomende shows en de tussentijdse drop-in workshops.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *