IT’s improvisatietheater: Graduation Show + Superscene


Dinsdagavond comedyavond! Met twee volledig geïmproviseerde voorstellingen in de LocHal. Cursisten van IT’s – Improschool Tilburg verzinnen ter plekke de leukste sketches tijdens hun Graduation Show. Na de pauze speelt IT’s de voorstelling Superscene en dat laat meteen weer een hele andere kant van improvisatietheater zien.

Graduation Show

De cursisten hebben in 10 lessen toegewerkt naar deze show. En jij kunt bepalen waar die uiteindelijk over gaat. Want met improvisatietheater komt de input vaak vanuit het publiek. Zo is elke voorstelling uniek en zie je nooit nog een keer hetzelfde. Kom jij supporten en help jij de spelers aan leuke inspiratie?

Superscene

Waar tijdens de Graduation Show verschillende losse scènes bedacht worden, is de Superscene (uitgesproken op z’n Engels) een langere geïmproviseerde vorm. Er zijn 3 verhaallijnen waarbij het publiek beslist van welk verhaal je het einde te zien krijgt: welk verhaallijn blijkt uiteindelijk… de Superscene?

Tickets

Kaartjes zijn 5 euro en daarvoor krijg je de twee voorstellingen én een pauzedrankje. Er is een beperkt aantal plaatsen in de StemmingMakerij van de Bibliotheek LocHal. Dus reserveer je tickets op tijd via its@improschooltilburg en verzeker jezelf van een plek!

Cursus

Ben jij benieuwd hoe het is om zelf te improviseren? Of ontdekken wat het je kan opleveren? In mei geven de docenten van IT’s – Improschool Tilburg via het Cursushuis de korte cursus ‘Improviseren kun je leren!’ Geschikt voor alle Pipi Langkousen (“ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”) en voor iedereen die misschien denkt: was ik maar iets meer zoals Pipi.
De cursus is populair, er zijn nog maar twee plekken beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Like onze Facebookpagina om niks te missen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *